Ni kanske kan förstå hur otroligt frustrerande det var för mig att få något jag spenderar så mycket tid och engagemang på, helt plötsligt slutar fungera, vilket i sin tur gör att mina älskade läsare inte kan komma in på hemsidan
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Krämig kokosmousseoch en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen. Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg
Häll på kokosmjölk, vatten, buljongtärning, fisksås, soja, lime och honung. Kokoskött. Ingredienser som lime, ingefära, vitlök, currypulver, fisksås och soja tog mig direkt dit jag ville vara smakmässigt
Blanda ihop resten av ingredienserna och fördela i formarna och ställ in i frysen. Vill man lyxa till det ytterligare kan man smälta mörk choklad och doppa hela glassen eller bara toppen av glassen i , men jag tyckte den var god precis som den var
Var iväg till Asian Market idag och uppdaterade mitt förråd av asiatiska smaksättare. Asiatiska smaker innehåller massor av inspirerande recept med bra receptförklaringar och tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.