Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och
1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Slå kokosmjölken över tofun och lägg i en klick sambal oelek och salta lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den här rätten, den är en efterapning av en tai-rätt som jag tycker väldigt mycket om och i tai-restaurangens broschyr heter den pad nam prikpaow och jag har ingen aning om vad det betyder
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Sååå jävligt frestande bomber… Och flera går nog åt under kvällen då [. Kunde ju inte låta bli att trycka i mig en sånn här läcker ”popcornbomb” direkt efter kvällens löpmil ute i den dalande snön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.