Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Ett tu tre - så var frukostbrödet klart. ). Sätt ugnen på 250 grader. Blanda 4 dl vetemjöl, 1,5 dl havregryn och 0,5 dl solrosfrön eller pumpafrön i en bunke
Här kommer en påminnelse eftersom att det är en favoritfrukost som jag äter ett par dagar i veckan. Raw bovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
Dessutom räcker ju en halva till frukosten med smör och ost. blogginfo, intressant, recept, lchf, glutenfritt, bröd, bakning, frallor, mat, frukost, kolhydrater, diet, kost, bantning, kostbevakning 1 fralla
Är det någonting jag inte kan leva utan så är det bröd. Jag älskar bröd i alla dess former och smaker och även om jag inte äter köpt bröd jätteofta så måste jag erkänna att det slinker ner någon frukt & nöt-fralla från fiket nedanför jobbet ibland, eller ett gott surdegsbröd till en höstig gryta
Som gravid börjar jag numera alltid dagen med en järn- och C-vitaminrik smoothie. I början använde jag egengjord mandelmjölk som bas istället för merjeriprodukter, vilka försvårar kroppens förmåga att uppta järn
Den här frukosten. Jag brukar alltid fundera på frukosten innan jag lägger mig - för många gånger är det ju så att jag måste lägga bananer i frysen över natten, för att kunna göra bananglass på morgonen, eller blanda ihop en chiapudding som gojsar till sig i kylen tills det är dags att äta på morgonen