Som när man äter denna och vet vad den innehåller. Att det kan bli såhär gott utan socker och massa tillsatser får mig (iallafall för stunden) att tycka vi är knäppa som stoppar i oss annat
Rawfood är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Hasselnötter valde jag för att de ger god smak och passar med choklad. torkad frukt och nötter eller frön (pumpakärnor/solroskärnor/hampafrön och likn)
Raw Brunch med raw ricottaost, pesto ochraw macadamiaost. De är snabba att göra och håller i veckor. Vill egentligen bara visa hur enkelt man kan göra en mättande rawfood vegan sallad, eller som jag kallar denna ”Raw Brunch”, utan att egentligen lägga någon tid alls om man bara har lite grunder i kylen
Låt gärna stå i kylen någon-några timmar så att smakerna får gotta ihop sig. Idag kan jag säga att jag mår sååå himla bra efter en lång period av egentligen små problem, men som varit betungande och orsakat både sömnlösa nätter och oro för hur det ska gå ihop sig
Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna med apelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
RAWFOODBOLLAR MED SMAK AV CITRON OCH LAKRITS. Så när vi kom hem, flög mixer och ingredienser fram. när vi till kaffet mumsade på de där rawfoodbollarna i Höganäs (du hittar inlägget HÄR)
Som ni förstår så bakas det inget som är temperatur-känsligt idag. Och som om det inte var nog så strödde jag över ett lager chokladknappar också för att sedan slå över den andra halvan av havreruts degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.