Kokos med julkrydda. Rawfoodbollar utan tillsatt socker. Rulla sedan bollar i kokos. (4 pers, 10 minuter)1 dl mandlar, med eller utan skal. 1 msk vätska (vatten, havremjölk, kaffe eller vad du känner för)1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfoodbollarna i. 1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfoodbollarna i
Jag äter rawfood flera gånger i veckan nu för att bli mer basisk i kroppen. Min lunch idag är raw. Lägg skivorna i en skål och salta dem lite och blanda dem ordentligt med olivolja
De här söta rawfoodbollarna kommer garanterat gå hem hos både stora och små. I helgen experimenterade jag med lite nya rawfood recept och det här är en av de nya skapelserna
Blanda med händerna och gör bollar. Dekorera med en halv cashewnöt eller en bit choklad. Jag var på ett event hos Röhnisch och smakade dessa supergoda "Rawfoodbollar"
200 g hasselnötter, utan skal 16 dadlar, urkärnade 2 msk kokosolja 2 msk raw kakao eller vanlig kakao 2 tsk agavesirap (eller honung) riven kokos, till garnering
Doppa bollar i kakaon och lägg på ett fat. Eller det snabbaste sättet – rulla till bollar. Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverka på olika scener och dela med mig utav rawfoodoch berätta om den nya boken ”Mitt Nya RawFood Kök” som givits ut på Massolit förlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.