Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Just apelsin blandat medchoklad tycker jag hör ihop med den kallare delen av året. Receptet är hämtat ur den trevliga boken ‘Vilken soppa’ av Caroline Hofberg, så varför inte servera en värmande soppa före kakan
Andra advent firar vi med tända ljus, lite varm glögg och en riktigt god cheesecake. Vispa ihop Philadelphiaost, mascarpone, sötningsmedel (valfritt), ägg, saft o rivet skal från apelsinoch saffranet till en jämn smet
* På bilden har jag pimpat smeten medapelsinskal, precis som i Millans recept, därav de gula inslagen i smeten men dock tyckte jag inte det var någon höjdare
Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna medapelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.