Raw cheesecake med smak av choklad och apelsin
Vego Inspira
Vego Inspira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 3-4 färska dadlar
  • 0,8 dl pekannötter (eller annan nötsort)
  • 2 msk kakao
  • 1/4 tsk flytande vaniljextrakt
  • 1 apelsin, rivet skal (endast det yttersta orangea)
  • en pyttenypa salt
  •  
  • Fyllning
  • 1,25 dl cashewnötter, blötlagda i ca 2 timmar 2 msk lönnsirap
  • 2 msk pressad apelsin
  • 1 apelsin, rivet skal (endast det yttersta orangea)
  • ½ tsk flytande vaniljextrakt
  • 2 msk smält kallpressad kokosolja
  • ½ dl kakao

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.