Lchf chokladochjordnötsbollar ett alternativ jag tar till när andra fika med kaffebröd. Blanda alla ingredienser och rulla till bollar som du sedan rullar du dessa i kokos,
Rawfood är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Som när man äter denna och vet vad den innehåller. Att det kan bli såhär gott utan socker och massa tillsatser får mig (iallafall för stunden) att tycka vi är knäppa som stoppar i oss annat
Rawfood bollar utan tillsatt socker. 1 msk vätska (vatten, havremjölk, kaffe eller vad du känner för)1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfood bollarna i. 1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfood bollarna i
Rawfoodfrukostar är bäst på sommaren tycker jag. Raw bovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
Hasselnötter valde jag för att de ger god smak och passar med choklad. torkad frukt och nötter eller frön (pumpakärnor/solroskärnor/hampafrön och likn)
Idag kan jag säga att jag mår sååå himla bra efter en lång period av egentligen små problem, men som varit betungande och orsakat både sömnlösa nätter och oro för hur det ska gå ihop sig
Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna med apelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
RAWFOODBOLLAR MED SMAK AV CITRON OCH LAKRITS. Så när vi kom hem, flög mixer och ingredienser fram. när vi till kaffet mumsade på de där rawfoodbollarna i Höganäs (du hittar inlägget HÄR)
Chokladoch apelsin är en av mina favorit-smakkombinationer. (Här använde jag denna chokladsåsen. Pulsfunktionen fungerar bra till detta och det är klart när massan börjar ”gå ihop” till en boll
Rawfood &. Choklad. Strö över lakritsströssel, eller svarta sesamfrön för både smak och utseende. Slutligen ställdes formen i kylen, förvara den där i minst en timme före uppskärning och provsmakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.