Skär nu kalvköttet så tunnt det går och lägg ut på ett fat. Det är billigt och ja billigt och kockarna kommer undan med en bra köksprocent när de ger leftovers till personalen
Översatt på svenska så är det kalv medtonfisksås, det låter ju aningen skumt men det är gott. Vill börja med att TACKA alla er som skrivit kommentarer och peppat mig att komma tillbaka, ännu en gång TACK
I Italien valde vi en gång att lite rebelliskt ändra på receptet och i stället för att koka köttet lägga det på grillen och sedan servera det med den klassiska tonfisk- och sardellsåsen som är så god och full med härliga medelhavska umamismaker
Skivade kalvköttet och lade på ett fat klätt med ruccolasallad, skedade såsen över köttet och dekorerade med stora kapris, citronskivor och finskuren persilja
Mixa gräddfil med tonfisk, sardeller, kapris och citronsaft. Smaka av med svartpeppar. Skär fläskfilén i tunna skivor och servera med sås, citron, nykokt färskpotatis och rikligt med svartpeppar
Det går bra att byta ut kalvköttet ovan mot skinkinnanlår. Mixa tonfisken (med sin olja) med pressad citron, skalat och delat ägg, sardeller, väl avrunnen kapris och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.