Vitello Tonnato - kött och fisk på italienska.
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Den ser ut som jag i brynja. Fast jag är mycket vitare. Som kalvkött ungefär.Vitello Tonnato
  • 900 gram kalvstek (benfri i så fall) eller innanlår
  • 2 små gula lökar
  • 1 stor morot
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 2 lagerblad 4 krydnejlikor
  • 10 svartpepparkorn 750 ml vitt torrt vitt vin (inte fatlagrat)
  • Själva tonnaton
  • 100 gram tonfisk i vatten
  • Saften av 1/2 citron 3 sardeller 1 äggula 1 dl god olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk kapris
  • 2-3 msk av kokspadet
  • Salt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.