Koka upp vatten och skär ett kryss i tomaterna meden vass kniv (du har väl bara vassa knivar. Skär bort alla hinnor på köttet, dela det i två lika långa delar och torka torrt med hushållspapper
Vispa äggvitorna medhälften av sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista
Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmar innan servering alternativt kan de förberedas redan dagen innan
Den här gången har vi provat originalreceptet till den nu klassiska rättenVitellotonnato. Receptet känns igen, men som vanligt är Artusis enklare än de flesta senare recept
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Varva tomat och mozzarella på pajen och toppa med strimlad basilika. Dela med dig av inlägget. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dagen i morgon sen är det helg… härligt
Lägg tillsammans medsteken i en kastrull där allt ligger trångt. Bred på tonnatosåsen. Salta, peppra och bryn steken runt om i lite olivolja tills steken fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.