Köttsoppa med pepparrotsgrädde
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kalvbog
  • kokande vatten
  • 1 msk salt
  • 1 tsk vitpepparkorn
  • 1 st gul lök
  • 1 st lagerblad
  • 10 st persiljekvist
  • 1 st timjan
  • 2 st morötter
  • 2 st palsternackor
  • 1 st kålrot
  • 0.25 st rotselleri
  • 2 msk kalvfond
  • 1 st purjolök
  • salt
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 3 msk riven pepparrot
  • salt
  • persilja
  • bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.