Däremot brukar de flesta vilja hålla fast vid julens traditionella maträtter med bland annat skinka, Janssons frestelse, inlagd sill, kål, lutfisk och pepparkakor såklart
Komplettera med ett lagerblad. Du behöver inte vakuum köra påsen, det räcker med att du har den öppen men fäster den med två klämmor på sidan av sous-vide- behållaren
Hacka löken i små bitar och lägg i en kastrull tillsammans med smöret, ett par små nypor curry (det ska inte smaka curry direkt, men curry förhöjer smaken av svamp
Finhacka timjankvistar, ta inte med den grova delen. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olivoljan och grilla dem i en het grillpanna
Helt okej köttsoppa blev det ändå. Egentligen ska det såklart vara medklimp. Fyll på med kallt vatten så det täcker väl och salta försiktigt (smaka sen av buljongen med salt före servering)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.