Köttgryta med bönor och apelsin
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 2 msk smör
  • 1 st gul lök
  • 1 st morot
  • 1 bitar rotselleri
  • salt och peppar
  • 5 dl vatten
  • 1 st apelsin
  • 1 tsk timjan
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk redning
  • 1 st bönor
  • 1 st apelsin
  • couscous
  • konjak
  • salt och peppar
  • persilja
  • 2 msk sherry
  • 0.5 tsk soja
  • salt och peppar
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.