Köttfärslimpa a'la Lindström
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk eller grädde
  • 700 g färs
  • 2 ägg
  • 200 g inlagda rödbetor
  • 1 liten rödlök, fint hackad
  • 1 dl kapris
  • salt och svartpeppar
  • 225 grader ca
  • 70 grader är din köttfärslimpa färdig
  • 1 schalottenlök, fint hackad
  • 4 dl kalvfond
  • 1 msk hackad kapris
  • 1 dl grädde
  • 1 tsk matättika
  • örtsalt
  • vitpeppar
  • maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.