Köttfärslimpa med stekt lök och pepparsås
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 3 röster

Ingredienser

  • 10 port
  • 2 limpor
  • 1,6 kg blandfärs
  • 2 dl havregryn
  • 3 msk potatismjöl
  • 1 dl vatten
  • 2 ägg
  • 4 msk grönsaksfond
  • 2 msk oxfond
  • 2 tsk trocomare örtsalt
  • 1 tsk vitpeppar
  • 3 msk sweet chilisås
  • 2 msk ketchup
  • 2 msk vatten
  • 1 msk kinesisk soya
  • 175 grader ca
  • 40 minuter
  • 2 msk smör
  • 1,5 msk vetemjöl
  • 4 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk starkvinsglögg
  • 2 tsk mortlad grönpeppar
  • i lag
  • 2 dl grädde
  • 1 msk vinbärsgelé
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.