För att bryta av lite så niinteblir helt utmattade av mitt tjat om den delen av mathimlen som ramlat ned i Skåne, så bjuder jag på lite av minmathimmel
Hej min vän. I kväll har kitchenaiden, ugnen och diskmaskinen jobbat hårt. Jag har mest gått här och myst, plockat fram ingredienser, följt recept, mätt upp mjöl och druckit te
Väääldigt länge sen jag uppdaterade matbloggen, men ikväll kände jag att det var dags. Lagade en SÅ god indisk rätt, så jag var tvungen att skriva ner receptet
Däremot hämtar jag inspiration från andra recept och igår satt jag och läste massa indiska grytrecept (indiskt är nog minfavorit bland utländska matkulturer) och blev väldans sugen på lite sådär garam masala-yoghurt-curry-lite starkt men ändå mjukt-smak (läs indiskt) och då blev resultatet detta
Här har nihärligt goda och stora köttbullar med indiska smaker. Känner ni currydoften. Åh, jag önskar så att ni kunde känna den härliga currydoften och framförallt – smaken
De här två såserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. Men de funkar också som två piffiga såser till en rätt som du vill göra lite mer intressant eller som extra smakhöjare till en Indisk rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.