Doftande fiskgryta med salsa verde
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4.5 2 röster

Ingredienser

  • 300 g laxfilé
  • 300 g sejfilé
  • 1 tsk salt
  • 250 g räkor med skal
  • 1 kg musslor
  • 1 st gula lökar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 st fänkål
  • 1 msk smör
  • 0.5 g saffran
  • 400 g tomater
  • 2 dl vin
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk timjan
  • 1 st lagerblad
  • 1 msk dill
  • 0.5 kruka färsk basilika
  • 2 msk persilja
  • 2 st sardellfiléer
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk citronolivolja
  • 0.5 st citron
  • salt
  • svartpeppar
  • brytbröd
  • potatis

Beskrivning

Kommentarer

  • camillad-5

     - 

    La i potatis i mindre bitar som blev jättebra ?

Logga in eller Registrera för att kommentera.