Hjortfärsbiffar med jordärtskockspuré och Dijonsenapssås
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • Biffar
  • 600 gram hjortfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 dl mjölk
  • 2-3 msk ströbröd
  • 1 ägg salt, peppar
  • Dijonsenapssås
  • 2 scharlottenlökar 3 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 msk kalvfond
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 1/2 msk Maizena
  • 1 1/2 msk Dijonsenap
  • 1/2 tsk salt, vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.