Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
Hjortfärsbiffarmed ugnsrostade rotsaker. Hjortfärsbiffar hade jag aldrig gjort, så när möjligheten gavs och vi dessutom skulle ha svärföräldrarna på middag så kunde det väl passa
/ Anki och Håkan Hjortfärsbiffar. Hjortfärsbiffar. Kanske är det någon som tänker köpa hem lite hjortkött men inte vet vad som ska göras med den, inte ska vi då att sitta och hålla på vårt recepttips till er
Ta upp biffarna och vispa ur stekpannan med vatten. Späd med buljong. Blanda färsen me äggulor,ströbröd,grädde,salt,peppar och dragon till en jämn färs
Smaka av med salt, peppar och honung. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Severa fläskfilén med den balsamicorostade löken, jordärtskockspurénoch morotsslantar. Mixa jordärtskockorna, späd med grädde och låt puttra en stund till lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.