Jordärtskockspuré med äpplen, fläsk och höstkantareller
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g jordärtskockor
  • 400 g mjölig potatis
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl Arla® ekologisk lantmjölk
  • 1 färsk rosmarinkvist
  • 1 tsk vit balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 150 g rimmat sidfläsk
  • 150 g höstkantareller
  • 8 steklökar
  • 3- 4 svenska röda äpplen
  • 2 tsk rårörsocker
  • 100 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt
  • färsk färsk timjan
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g jordärtskockor 400 g mjölig potatis 2 vitlöksklyftor 3 dl Arla® ekologisk lantmjölk 1 färsk rosmarinkvist 1 tsk vit balsamvinäger 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 150 g rimmat sidfläsk 150 g höstkantareller 8 steklökar 3- 4 svenska röda äpplen 2 tsk rårörsocker 100 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt färsk färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.