Smakaav om mer stössocker behövs, det varierar ju mellan rabarbersorter. Om rabarbern har blivit isig i frysen så lägg den i ett durkslag och spola av den med kallt vatten och låt rinna av
8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Kokosfyllningen gör du enkelt genom att blanda ihop kokosflingor med kondenserad mjölk. Sikta ner detta i äggsmeten tillsammans med smält smör och blanda försiktigt ihop med en slickepott bara precis tills du får en jämn smet
Garnera gärna med lövtunna skivor citron och servera med löst vispad grädde. 1Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. 1Nagga med en gaffel och låt stå i kylskåp, 20-30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.