Att ugnsrosta butternutpumpa fungerar utmärkt och den kan användas som tillbehör till kött eller kyckling om man inte vill ha den i en panna, gryta eller soppa
Butternutpumpa, något ni ätit tidigare. salt, peppar och muskotnöt. broccoili och kantareller. Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Lime och basilikasås. Kall Bearnaisesås. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kalla såsen. Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.