Garnera med gräslök och servera med potatisen. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. 1Vispa ihop övriga ingredienser och häll det i formen
salt och peppar. 600 g kycklingfilé salt och peppar purjolök 2 msk smör 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 0. 5 dl cashewnötter 100 g körsbärstomater 1 dl riven ost Servera med
Skala palsternacka, morötteroch rödbetor. Om ni vill skala även potatis, jag brukar bara tvätta dem och använda dem med skalet på nu när de fortfarande har så tunt skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.