Garnera med gräslök och servera med potatisen. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 500 g kycklinglårfilé. 12 msk kycklingfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna
0,5 vitkål kallpressad rapsolja 2 msk flytande honung 1 msk vatten 2 kvistar färsk rosmarin, hackad ca 500 g kycklinglårfilé (ekologisk med skinnet kvar) 1 dl japansk soja 2 dl crème fraîche 3-4 cm färsk pepparrot, smaka av salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.