Helstekt lax i ugn med citronhalvor, rostad potatissallad och gremolatasås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 1 st laxsida , ca. 1 kg 1 st bakplåtspapper 1,5 msk flingsalt 2 tsk chiliflakes 2 tsk kumminfrön 1 tsk råsocker 2 st citron(er) , skal från 1,5 st 3 halvor 1 msk olivolja Rostad potatissallad 1 kg delikatesspotatis 2 klyfta(or) vitlök 1 st bakplåtspapper 2 msk olivolja 0 salt 200 gram spenat 300 gram sugarsnaps 1 st röd lök Gremolatasås 2 kruka(or) färsk basilika 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 kruka(or) färsk dill 1 klyfta(or) vitlök 1 st citron(er) 1 tsk honung 0,5 dl olivolja 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.