Helstekt kalkon fylld med päron och rosmarin
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Ingelsta hel kalkon (ca 4 kg)
  • 2 päron
  • 1 citron, skivad
  • 1 knippe rosmarin
  • 1 citron, skal och saft
  • 4 msk kinesisk soja
  • 2 msk honung, flytande
  • salt
  • svartpeppar, mald
  • 2-3 sötpotatisar
  • 1 rödlök
  • 3 msk olivolja
  • 2-3 kvistar salvia
  • 2 dl sötmandel
  • olivolja
  • flingsalt
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 100 g chèvre, smulad
  • 2 tsk honung
  • vitpeppar
  • Fyllning2 päron 1 citron, skivad 1 knippe rosmarin 1 citron, skal och saft 4 msk kinesisk soja 2 msk honung, flytande salt svartpeppar, mald
  • Sötpotatis2-3 sötpotatisar 1 rödlök 3 msk olivolja 2-3 kvistar salvia
  • Saltrostade mandlar2 dl sötmandel olivolja flingsalt
  • Chèvreyoghurt3 dl grekisk yoghurt 100 g chèvre, smulad 2 tsk honung salt vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.