Viljar äter men jag kan ju inte mosa i honom banan bara för att slippa kasta dem även om han säkert skulle bli glad för banan till frukost, lunch och middag
Jag tänker spara ena halvan av kakan som den är ochgöra skorpor av den andra halvan. Vispa ägg och socker pösigt, och rör ned det avsvalnade saffranssmöret
Man kan göra så mycket gott av säsongen alla bär och frukter. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Det här är en mäktig dessert så ett tips är att inte göra för stora portioner. och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det blir saftigt, näringsrikt, basbildande och eftersom att det är surdegsbakat så gör det att kroppen bättre kan ta upp mineralerna i brödet
Grillen kommer att användas lite flitigare (vi grillar ju visserligen året runt, men det blir ju mer nu) och det lär bli mat av den mer "lätta varianten" på tallrikarna
Men även gjort pumpapuré av köttet. Ni som läser många amerikanska hälsobloggar har säkert kommit i kontakt med recept med pumpapuré, perfekt i nyttiga efterrätter och kakor
Perfekt och lyxigt om du vill göra en egen ostbricka. Om osten känns och smakar för strävt tillsätt lite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
De här bananskivorna är perfektaatt ha i glass eftersom de är så söta. Det här är min allra bästa glass eftersom den både är nyttig, ekologisk, lätt attgöraoch kan kombineras i all oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.