Pensla bullarna med vatten och strö på lite havregryn. Klicka ut degen på plåtar med bakplåtspapper. Rosta havregrynenoch solroskärnorna i en torr och het panna
Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet. Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Tryck ut runda kakor med en rund form tex en skål eller glas. Igår blev det bak här hemma, jag gjorde havreoch quinoabröd som blev riktigt goda och fluffiga
Blåbäroch hallonpajskaka med kardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Om jag hade en sån i min ägo skulle jag baka mina favorit-långpannekaka medblåbäroch kardemummakrisp som jag sen skulle njuta av en bit ute i solen med en god kopp te
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.