Halstrad röding serverad med kräftrisotto och rödvinssky
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl hummerfond
  • 4 dl vatten
  • 1 dl riven parmesanost
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 pkt kräftor
  • 1 dl salladslök
  • 600 g rödingfilé
  • salt
  • svartpeppar
  • rapsolja
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl schalottenlök
  • 0.5 dl morot
  • 1 msk smör
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 2 dl hummerfond
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 krm strösocker
  • maizenamjöl
  • 1 st rödlök
  • 3 dl avorioris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.