salladslök. Spenaten som jag sådde i vintras har gett otroligt fin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen
filé av kolja, torsk eller sej. Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Tillsätt dem samt crème fraiche, vatten, pressad apelsin och fiskbuljongtärning till den frästa löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.