Halstrad rimmad torsk serveras med ljummen sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fänkålsskum 1 st Schalottenlök(ar) , finskuren 0,5 st fänkål , strimlat 2 dl grädde 6 cl Pernod 1 odefinierad smör 3 dl kycklingbuljong , blandat med vatten Ljummen sallad 2 st sticklök(ar) , skurna i slantar 50 gram shiitakesvamp 1 odefinierad olivolja 0,5 huvud blomkål 1 st hummer , kokt 2 kvist(ar) dill , plockade 1 odefinierad tryffelolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Potatispuré 1,5 dl mjölk 2 st vitlöksklyfta(or) , rivna 500 gram potatis(ar) , skalad 0,5 st citron(er) , skalet 100 gram smör 2 kvist(ar) bladpersilja , finskuret 1 odefinierad socker Rimmad torskrygg 2 l vatten 1 dl socker 4 st gråsejfilé(er) , rygg, finskuren 1 dl salt Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.