Halstrad röding med pepparrotssmörsås och potatis- och jordärtskockspuré
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rödingfiléer, med skinnet kvar (ca 700 g)
  • salt
  • peppar, nymald
  • smör
  • schalottenlök, mycket finhackad
  • torrt vitt vin
  • smör, rumsvarmt
  • pepparrot, nyriven
  • salt, ev.
  • jordärtskockor
  • citron, saften av
  • potatis, av mjölig sort
  • grädde, visp- eller mellan
  • rödbetor, färska
  • balsamvinäger, hallon eller annan
  • olivolja
  • flingsalt
  • mangold- eller örtskott
  • 4 person(er) Ingredienser 4 rödingfiléer, med skinnet kvar (ca 700 g) 1 tsk salt 1 krm peppar, nymald 1 msk smör Pepparrotssmörsås 1 schalottenlök, mycket finhackad 0,5 msk smör 2 dl torrt vitt vin 75 g smör, rumsvarmt 1 msk pepparrot, nyriven 1 nypa salt, ev. Potatis. och jordärtskockspuré 350 g jordärtskockor 0,5 citron, saften av 600 g potatis, av mjölig sort 2 msk smör 1 dl grädde, visp- eller mellan 0,5 tsk salt 1 krm peppar, nymald Tillbehör 4 rödbetor, färska 1 msk balsamvinäger, hallon eller annan 1 msk olivolja 0,5 tsk flingsalt 100 g mangold- eller örtskott pepparrot, nyriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.