Halstrad röding med svamp- och sparrisfräs och vitvinssås
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rödingfiléer med skinn men utan ben, (á ca 150 g)
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • grön minisparris
  • schalottenlökar
  • skogschampinjoner
  • ostronskivling
  • shiitakesvamp
  • smör
  • vitlöksklyfta
  • dillfrön
  • dillstjälkar
  • torrt vitt vin
  • vatten
  • konc fiskfond
  • pressad citron
  • vispgrädde
  • mjölk
  • Maizena majsstärkelse
  • nymald vitpeppar
  • bladpersilja
  • dill
  • kokt färskpotatis
  • 8 person(er) Ingredienser 8 rödingfiléer med skinn men utan ben, (á ca 150 g) 2tsk+11/2 tsk salt 2 krm nymald svartpeppar 200 g grön minisparris 2 schalottenlökar 300 g skogschampinjoner 300 g ostronskivling 200 g shiitakesvamp 2msk+2 msk smör Vitvinssås 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 1 msk dillfrön dillstjälkar 50 g smör 2 dl torrt vitt vin 2 dl vatten 3 msk konc fiskfond 2 msk pressad citron 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 1/2 msk Maizena majsstärkelse 2 krm salt 1 krm nymald vitpeppar Garnering bladpersilja dill Tillbehör kokt färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.