800 g biff, hängmörad, i 4 skivor smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen. 800 g biff, hängmörad, i 4 skivor smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen
En riktigt god hängmörad biff smakar bäst med enkla tillbehör som potatis, sallad och en god sås. . Kött från en gård i närområdet är att rekommendera, smakar mycket bättre än importerat
Till denna sås serverade jag idag en hängmörad biff från Svartrökarna (se tidigare blogginlägg) som jag grillade ca 4 minuter på varje sida och sedan lät vila ett tag innan servering. Hängmörad biff med bearnaisesås och fetaost- & jordgubbssallad 4 portioner)
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.