Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Strimla lövbiffen och fräs den snabbt på hög värme. Låt det mjukna i pannan med biffen. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna. 400 g lövbiff
Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Bodystore. Hej vänner,. Som ni säkert tycker jag mycket om bloggen 56kilo och lagar gärna mat därifrån, det här receptet kommer därifrån
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Kommentarer
janne500
Har gjort denna jättegott rekommenderas
Sven-Erik Johansson
Inte alls tokigt
Logga in eller Registrera för att kommentera.