Låt allt koka upp och smaka av med peppar. Servera tillsammans med bulgur. 600 gr lövbiff 2 morötterchampinjoner 1 gul lök 1 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 dl vatten 2 dl terriyakisås 1 msk honung 1/2 dl japansk soja. 600 gr lövbiff 2 morötterchampinjoner 1 gul lök 1 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 dl vatten 2 dl terriyakisås
Smaka av med soja och kalvfond. Sätt ugnen på 225 gr. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek skivorna på båda sidor tills de fått fin färg
Servera med osaltat Basmatiris. Blanda allt i en skål, vänd ner 600g strimlat nötkött (biff, innanlår eller lövbiff), och låt marinera 30 minuter i kylen. 100g skivad bambuskott. Hetta upp en wok eller stekpanna med jordnötsolja och sesamolja på hög värme till det nästan börjar ryka, lägg i köttet och fräs hastigt 1 minut, lägg det stekta köttet i en skål och ställ åt sidan. Tillsätt bambuskott, paprika och fräs ytterligare 1 minut under omrörning. 100g skivad bambuskott
Om du vill ha lite mindre kolhydrater så plockar du bort morötterna när du äter, men de ska helst vara med när du lagar till rätten eftersom de ger god smak till köttet
Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo och chili. Smaka av med salt och peppar. Passar det med lite vetenskapligt nytt så här på söndagsmorgonen
Kommentarer
johnnyberg
1234
Logga in eller Registrera för att kommentera.