Grilladhängmöradbiffmedugnsbakad sötpotatis, svampochbalsamaioli – gör så här. hängmöradbiff. Blanda sötpotatis, lök ochsvampmed olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svampoch hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Till köttet gjorde jag ugnsrostad sötpotatis, med brysselkål och paprika. Ryggbiffen är enkel, salt och peppar och sedan på grillen (eller i grillpannan)
Jag hade provstekt en liten biffoch lät svampen steka i samma panna. Stek svampen i smör. Om man dessutom haft en alldeles förträfflig dag både i butiken och utomhus i trädgården, så smakar en grilladbiff ännu lite bättre
Fräs köttet i omgångar, blanda ner grönsakerna och i med vatten, buljongtärning och koka upp. Eftersom det är svamp i, och ingen i min familj äter det utom jag, gjorde jag en annan variant till dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.