Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Strimla lövbiffen och fräs den snabbt på hög värme. Låt det mjukna i pannan med biffen. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna. 400 g lövbiff
Tärna köttet i 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret och lägg åt sidan medans du bryner köttet i resten av smöret
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Bodystore. Hej vänner,. Som ni säkert tycker jag mycket om bloggen 56kilo och lagar gärna mat därifrån, det här receptet kommer därifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.