Hängmörad biff med rödvinssås med touch av svartvinbär, dragonsmör och rotsakspuré
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Utskuren biff
  • 4 portioner
  • 1 kg
  • 4 skivor med kappa
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • rapsolja till stekning
  • 2 bitar
  • 1 min
  • 125 grader St
  • 62 grader
  • 4 portioner
  • 40 gram smör
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 portioner
  • 10 gram smör
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st schalottenlök
  • 5 st svartpepparkorn
  • 1 st lagerblad
  • 2 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • salt
  • 4 portioner
  • 500 gram jordärtskocka
  • 200 gram palsternacka
  • 500 gram potatis
  • 25 gram smör
  • 1-1,5 tsk salt
  • vitpeppar
  • 1 skvätt mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.