Vintips. Idag bjuder köket på saftigalammfärsbiffar. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
Skär tomaterna itärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung ilite olja. Skär köttet iskivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marineradebroccolin
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade och grilladepotatisen. Vivill ha tillbaka solen och värmen vifick en försmak av förra veckan, vinterkläderna är ju undanpackade och har ersatts av sommarkläder som villbli använda
Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senap och inlagd lök. När jag grillar revbenspjäll så brukar jag först baka dom på låg värme isinmarinadi ugnen
Örtoljan som jag har tillgrillade lammracks här imin receptblogg passar också bra till. När man får tag i svenska lammkotletter i affären då blir man lycklig
Blanda i en skål med olivolja, mango chutneyn, vinäger samt peppar. Pressa vitlök, bryt sönder lagerbladen och hacka färska örter eller tillsätt torkade örter
Vilkenotroligthärlig påskhelg det har varit. Vi har ätit lamm på längden och på bredden och på självaste påskafton var det dags att presentera lammsteken
Till de grillade grönsakerna blev det även Kronfågels nyhet BBQ Black GarlicChickenlårfilé. Marinera grönsakerna och de blir så smakrikaisig själva att det inte behövs något annat tillbehör mer än en kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.