Grillad, marinerad flankstek med chipotlesmör, cole slaw och rostad färskpotatis
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st flankstek
  • 6 pers och
  • Marinad
  • 1,5 dl olivolja
  • 1/2 dl soya
  • 1 msk
  • 1 tsk chipotlechilipulver
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 1/2 dl äppelcidervinäger
  • 1 kg skrubbad färskpotatis
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • 200 grader
  • 45-60 min eller
  • 200 g ekologiskt smör
  • 1 tsk Chipotlechilipulver
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.