Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Nötytterfilé eller motsvarande fläskytterfilé är styckningsdetaljer som lämpar sig ypperligt att helsteka eller grilla
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade och grillade potatisen. Marinerade och grillade potatisskivor 4-5 port8-10 potatisar, våra vägde 1,7 kilo till 5 vuxna½ citron, pressad1 pressad vitlöksklyfta1 dl olivolja1 tsk finhackad röd chili (eller sambal oelek)Skölj av potatisen och koka den oskalad i 10 minuter. Marinerade och grillade potatisskivor 4-5 port
Nu är det dax för grillat igen, snart har jag lärt mig hur man gör… hihi. Det är inte lätt med temperaturen och tiden men man lär så länge man lever, envis som jag är så sitter det nog snart
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. När man får tag i svenska lammkotletter i affären då blir man lycklig
Servera salladen till kotletterna eventuellt sås. Rör ihop pressad vitlök och 1 msk olja, och bred på kotletterna. Grilla eller stek kotletterna i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida. 2 st fläskkotletter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.