Grillad entrecôte och grönsaker med tomatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-4 skiva biff
  • salt
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • basilikablad
  • salt och peppar
  • strösocker
  • 750 g sötpotatis
  • 1 st zucchini
  • 2 st rödlökar
  • 2 st lime
  • 50 g blandade salladsblad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 st citron
  • 1 msk honung
  • 2-4 skiva biff t ex entrecôte, 1 1/2 cm tjocka skivor salt Tomatsås: 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater basilikablad salt och peppar strösocker en nypa Grillade grönsaker: 750 g sötpotatis 1 st zucchini 2 st rödlökar 2 st lime 50 g blandade salladsblad Dressing: 1 msk vitvinsvinäger 0.5 dl rapsolja 0.5 st citron rivet skal 1 msk honung salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.