Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott
Skär sedan köttet i tunna skivor. Krydda köttet med salt och peppar och låt det ligga i rumstemperatur cirka 20 minuter. 1Pensla köttet med glazen och bryn det på grillen på båda sidor. 1Grilla köttet under lock, när köttermometern visar cirka 60 grader är köttet rödrosa inuti. Pensla köttet med glaze 2–3 gånger på slutet. 1Ta upp köttet på en skärbräda, pensla det med mer glaze och låt vila i cirka 20 minuter
Skär pancettan i 1/2-centimetertjocka skivor, dela halloumin i skåran. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna
Biffarna är från Sydafrika och är färdiggrillade (men innehåller inga direkta konstigheter och köttet är dessutom fritt från hormoner och annat icke önskvärt)
Torka av köttet. Gnid in salt och svartpeppar runt om köttet. Ta ut köttet och låt det kallna. Skiva köttet tunt på skärmaskin eller med kniv och lägg upp på uppläggningsfat