4 1/2 färsk ananas 2 dl blandade nötter (t ex cashewnötter, sötmandel och hasselnötter) 2 msk flytande honung Vit chokladmousse 100 g vit choklad 2 dl vispgrädde finrivet skal av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan
Servera med den varma kokossåsen och kanske även ett par halverade grillade limefrukter. Pensla spetten med lite smält smör och grilla dem tills ananasen får riktigt fin färg och är genomvarm
Grilla ananasen ca. Pensla snittytorna med oljan. Lägg på ananasskivorna, häll sirapen över glassen och ananasen och strö lite kokosflingor över ananasen
Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grilladananasmed en choklad och chiliglaze
) och bjuder idag på grilladananasmed hemmagjord kokosglass, en efterrätt som jag ätit på restaurang och som var riktigt god, ananas och kokos passar som hand i handske
Strö kokosen över ananasen och servera med glassen. Blanda den med yoghurt och kardemumma. Skär ananasen i 4 klyftor och pensla snittytorna med smör-&rapsolja. 1 st färsk ananas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.