Efterrätten blev grilladananasmed tofuline vaniljglass. Allrahelst när dom kommer med fint väder och grillat, bikinin har varit på både vid solning och gräsklippning
Släng i lite extra frukt - kiwi, ananas, apelsin och strö över choklad, nötter eller kokosflingor. Vi köpte med oss mat och bakade bananeringredienseroch firade mamsen på mors dag på detta viset
Lägg upp ananasen i serveringsskålar och lägg på en kula vaniljglass. De smakar en blandning av ananas, kokos och vanilj, en riktig ”Hanna dessert” som Viktor kallar de just för jag älskar denna kombinationen av smaker
Och har man gått och sett fram emot detta så kan man ju bli rätt besviken om man serveras bananer som är lite för omogna, eller om restaurangen serverar billig glass med syntetisk vaniljsmak
Servera med den varma kokossåsen och kanske även ett par halverade grillade limefrukter. Pensla spetten med lite smält smör och grilla dem tills ananasen får riktigt fin färg och är genomvarm
Här hemma så är dottern iväg med en kompis på fritidsgården ikväll, sen ska hon sova över och imorgon ska dom vara med på nåt häst-jippo-arrangemang och hjälpa till
Servera medvaniljglassoch ät dem antingen direkt med sked eller gröp ur dem. Så gott och enkelt att tillaga så bananer kommer garanterat att hamna på grillen fler gånger den här sommaren och man kan ju variera fyllningen genom att använda smaksatt choklad, eller mörk choklad, chokladkolor, honung med mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.