Toppat med saftigt kött, en söt grilladananaspicodegallooch färsk avokado. Eftersom jag just i det ögonblicket hade pratat sönder Simons öron om våra resor och vart jag ville åka så stannade jag vid receptet som jag själv hade inlett med att döpa till Hawaii
Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i derasdel om livsstil och mat
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. PicodeGallobetyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.