4 1/2 färsk ananas 2 dl blandade nötter (t ex cashewnötter, sötmandel och hasselnötter) 2 msk flytande honung Vit chokladmousse 100 g vit choklad 2 dl vispgrädde finrivet skal av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan
Koka potatisen i välsaltat vatten. Dela kycklingen vid ryggbenet och platta ut den så gott det går. Skär ett snitt vid lårbenet så det tillagas snabbare och smaken tränger in
Jag i mitt kök. Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grilladananas med en choklad och chiliglaze
) och bjuder idag på grilladananas med hemmagjord kokosglass, en efterrätt som jag ätit på restaurang och som var riktigt god, ananas och kokos passar som hand i handske
Strö kokosen över ananasen och servera med glassen. Skär ananasen i 4 klyftor och pensla snittytorna med smör-&rapsolja. 1 st färsk ananas. 2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.