Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grilladananasmed en choklad ochchiliglaze
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. ½ dl röd chilipeppar. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor
Häll ungefär den mängd av olja, sweet chilisåsoch flytande honung som står ovan i en bunke och tillsätt chiliflakes (vi tar bara krossade bitar av egen chili som vi torkat) efter smak
Droppa över någon tesked honung per paprikahalva och peppra lätt. Några msk flytande honung. Dela var paprika till två halvor, kärna ur och skölj dem noga
Här tänkte jag därför bjuda på ett superlätt recept på grillad seabream med lite asiatisk touch. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.