Har aldrig testat grava strömming förut så det var lite spännande. Trodde det skulle bli en speciell smak men tycker att det smakade som vanliginlagdsill
Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Svenskt viltkött är en riktigtnordiskdelikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
Jag gav ju er litetips på olikasmaksättningar för gravad lax i ett tidigareinlägg, idag gjorde jag en klassisktgravad lax, dvs med smaksättningenvitpeppar och dill
Förstår inte varför viinte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigtbilligt och dessutom så är det ju roligare att varierasiglite med fisksorterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.