Har aldrig testat grava strömming förut så det var lite spännande. Trodde det skulle bli en speciell smak men tycker att det smakade som vanliginlagdsill
Svenskt viltkött är en riktigtnordiskdelikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
Jag gav ju er litetips på olikasmaksättningar för gravad lax i ett tidigareinlägg, idag gjorde jag en klassisktgravad lax, dvs med smaksättningenvitpeppar och dill
Förstår inte varför viinte äter mer strömming. Det är ju faktiskt jättegott och också väldigtbilligt och dessutom så är det ju roligare att varierasiglite med fisksorterna
Tillmidsommar gjorde jag en omgång gravad lax. Det är ju såå gott och så himla enkelt. Det är så mycket godare än att köpa färdiggravad och det är intespeciellt svårt heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.