Jag bakade den i två mindre former delade dessa och varvade bottnarna med en swiss meringue butter cream på choklad som jag hittade hos Danielle på Heavenly Cupcake
Först blev de lite för hårda, sen blev de för torra men nu tycker jag att jag har fått fram Soft Chocolate Chip Cookies som passar perfekt för en svalkande glassandwich nu på sommaren
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med chokladmjölken. Denna chokladbotten blir väldigt saftig och god och har helt klart blivit en favorit här hemma
socker tänkte jag säga, och det är den ju förvisso, men också försvinnande god med sin chokladiga lite lätt kladdiga botten och sitt knapriga toscatäcke
Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
) och det blev en hallonmoussetårta medchokladbotten och hallonspegel. Det svåraste med att baka tårta är att bestämma vilken man ska göra, det finns ju hur mycker som helst att välja på… Samtidigt har jag inte bakat speciellt många så man vågar ju köra lika mycket på känn som med mat
Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes med hallonsmak. Under tiden krossar du chokladkexen och blanda ihop med det smälta smöret
Blanda saffranet med likör och vatten. Ta upp bladen och värm dem försiktigt med saffransspriten. Smält chokladen med smöret och blanda med kexsmulorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.